Menukaart

    • Voorgerechten

    • Vittore Carpaccio

      €15,00

      Delicate schelletjes mager rundvlees met rucola, zongedroogde tomaten, licht geroosterde en gebroken pijnboompitten en kaasschilfers.

    • O.82

      €18,00

      Klassieke salade van verse noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat en verse mayonaise.

    • Noordzeeschat

      €15,50

      Garnalenkroketten, artisanaal bereid door onze keuken.

    • Kaaskroketten

      €14,00

      Artisanaal bereid door onze keuken.

    • Artisanaal gerookte zalm

      €15,00
    • Oesters

      €19,00

      6 stuks

    • Halve kreeft 'Belle Vue'

      €24,00

      Halve kreeft op z'n mooist. Per 2 personen.

    • Mosselen 'De Zee Wint'

      €15,00

      Kleine portie mosselen met licht kruidige saus en groentjes.

    • Molly Malone

      €16,50

      Traditionele, witte vissoep uit de Ierse keuken, aangevuld met mossels en kokkels

    • Hoofdgerechten vis

    • Zeebarbeel

      €21,00

      Gebakken zeebarbeel met sauce vierge en amandelkroketjes.

    • O.82 XL

      €24,50

      Klassieke salade van verse noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat, verse mayonaise en frietjes.

    • Tatjespap

      €26,00

      Karnemelkstampers met gepocheerd ei, handgepelde Oostendse garnalen, hazelnootboter en bieslook. Klassiek Oostends recept uit de visserskeuken.

    • Lucy L.

      €25,00

      Gebakken kabeljauw met prei, kervel en bintjespuree.

    • Tong

      €27,00

      Twee gebakken zeetongen met sla en friet.

    • Hoofdgerechten vlees

      Onze vleesgerechten worden geserveerd met 1 saus naar keuze (béarnaise, peperroom, archiduc of hofmeesterboter) en sla en frietjes.

    • Entrecôte (+-350gr.)

      €28,00
    • Steak

      €24,00

      Mager en mals rundvlees.

 

Bekijk via volgende link welke allergenen voorkomen in onze gerechten: https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/dezeewint