Menukaart

    • Voorgerechten

    • Vittore Carpaccio

      €15,00

      Delicate schelletjes mager rundvlees met rucola, zongedroogde tomaten, licht geroosterde en gebroken pijnboompitten en kaasschilfers.

    • O.82

      €18,00

      Klassieke salade van verse noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat en verse mayonaise.

    • Noordzeeschat

      €15,50

      Garnalenkroketten, artisanaal bereid door onze keuken.

    • Kaaskroketten

      €14,00

      Artisanaal bereid door onze keuken.

    • Artisanaal gerookte zalm

      €15,00
    • Oesters

      €19,00

      6 stuks Zeeuwse platte 0000
      of €3,5/stuk

    • Halve kreeft 'Belle Vue'

      €24,00

      Halve kreeft op z'n mooist. Per 2 personen.

    • Mosselen 'De Zee Wint'

      €15,00

      Kleine portie mosselen met licht kruidige saus en groentjes.

    • Nagerechten

    • Dame Blanche

      €7,50

      Vanille roomijs met warme chocoladesaus, tuile koekje en verse slagroom.

    • Tarte Tatin

      €10,50

      Appelgebakje, geflambeerd met calvados, met vanille roomijs.

    • Coupe Vanille

      €7,00

      Drie scheppen roomijs met tuile koekje en verse slagroom.

    • Kolonel

      €8,50

      Citroensorbet overgoten met wodka.

    • Panna cotta

      €7,00

      Klassiek roomdessert uit Italië met rood fruit.

    • Kaasplankje 'Haspeslagh'

      €12,50

      Assortiment kazen voor U geselecteerd door kaasmeester Christoph Haspeslagh uit Oostende. Al drie generaties lang zorgt 'Kaas Haspeslagh' voor absoluut vakmanschap op het vlak van gerijpte en oude kazen. Christophs voorkeur gaat naar ambachtelijk gemaakte kazen met persoonlijkheid, afkomstig van kleine boerderijen waar de kaasmaker zijn best doet om een mooi product naar voren te brengen.

      Vraag naar de selectie.

    • Hoofdgerechten vis

    • O.82 XL

      €24,50

      Klassieke salade van verse noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat, verse mayonaise en frietjes.

    • Tatjespap

      €26,00

      Karnemelkstampers met gepocheerd ei, handgepelde Oostendse garnalen, hazelnootboter en bieslook. Klassiek Oostends recept uit de visserskeuken.

    • Kabeljauw 'Dugléré'

      €25,00

      Gepocheerde kabeljauw met witte wijnsaus en tomaat.

    • Tong

      €27,00

      Twee gebakken zeetongen met citroen, peterselie, sla en friet.

    • Roggevleugel

      €26,50

      Gefileerde roggevleugel met appelkappertjes en hoeveboter.

    • Kreeft

      €42,00

      Hele kreeft naar keuze: 'Belle Vue' of 'De Zee Wint'.

    • Hoofdgerechten vlees

      Onze vleesgerechten worden gegrild en geserveerd met 1 saus naar keuze (verse béarnaise, peperroomsaus, archiduc of hofmeesterboter) en sla en friet.

    • Rib-eye (+300gr.)

      €26,00

      Simmental, gemarmerd rundvlees.

    • Steak

      €24,00

      Belgisch wit-blauw, mager en mals rundvlees.

 

Bekijk ook onze lunches en suggestiemenu's via bovenstaande tabbladen.