Menukaart

    • Voorgerechten

    • Noordzeeschat

      €18,00

      Garnalenkroketten, artisanaal bereid door onze keuken.

    • Kaaskroketten

      €16,00

      Artisanaal bereid van oude kaas.

    • Vittore Carpaccio

      €17,00
      €17,00

      Carpaccio van rund met rucola, zongedroogde tomaat en kaasschilfers.

    • O.82

      €19,00

      Klassieke salade van verse Noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat en verse mayonaise.

    • Hoofdgerechten

    • Tong

      €28,00

      Twee gebakken zeetongen 'Meunière' met sla en friet.

    • O.82 XL

      €26,00

      Klassieke salade van handgepelde, Oostendse garnalen, voor ons gevangen door O.82 'Nautilus', met sla, tomaat, verse mayonaise en frietjes.

    • Roggevleugel

      €26,50

      Gebakken filet van roggevleugel met steelkappertjes en bintjespuree.

    • Rib-eye

      €29,00

      Ierse rib-eye met verse béarnaise of hofmeesterboter, sla en frietjes.

    • Nagerechten

    • Coupe Vanille

      €8,00
    • Dame Blanche

      €9,00
    • Tarte Tatin

      €11,50

      Appelgebakje, geflambeerd met calvados, met bolletje roomijs.

    • Kolonel

      €9,50

      Artisanale citroensorbet overgoten met vodka.

    • Panna cotta met rood fruit

      €8,00
    • Parfait van Irish Coffee

      €8,50
    • Kaasplankje 'Haspeslagh'

      €14,00

      Assortiment kazen voor u geselecteerd door kaasmeester Christoph Haspeslagh uit Oostende. Ideaal te combineren met Louis PP tripel.

x

Bekijk ook ons kreeften- en suggestiemenu bovenaan onze site. Menu’s worden voor het ganse gezelschap van de tafel geserveerd. Ook is er mogelijkheid tot andere gerechten, feesten, maaltijden voor groepen, … op aanvraag. Voor vragen in verband met intoleranties en allergenen, kunt u altijd bij ons terecht.