Menukaart

    • Voorgerechten

    • Noordzeeschat

      €17,00

      Garnalenkroketten, artisanaal bereid door onze keuken.

    • Kaaskroketten

      €15,00

      Artisanaal bereid van oude kaas.

    • Vittore Carpaccio

      €16,00

      Carpaccio van rund met rucola, zongedroogde tomaat en kaasschilfers.

    • O.82

      €18,00

      Klassieke salade van verse Noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat en verse mayonaise.

    • Krabbe

      €17,00

      Cocktail van verse Noordzeekrab, in huis afgekookt en opengemaakt, met sla, tomaat, ei en cocktailsaus.

    • Bisque van Oostendse garnalen

      €13,00

      Huisgemaakte garnalenbisque, afgewerkt met vleugje room.

    • Halve kreeft

      €22,50/persoon

      Halve kreeft met zuiderse boter (per 2 personen).

    • Nagerechten

    • Coupe Vanille

      €8,00
    • Dame Blanche

      €9,00
    • Tarte Tatin

      €11,50

      Appelgebakje, geflambeerd met calvados, met bolletje roomijs.

    • Kolonel

      €9,50

      Artisanale citroensorbet overgoten met vodka.

    • Panna cotta met rood fruit

      €8,00
    • Parfait van Irish Coffee

      €8,50
    • Kaasplankje 'Haspeslagh'

      €14,00

      Assortiment kazen voor u geselecteerd door kaasmeester Christoph Haspeslagh uit Oostende. Ideaal te combineren met Louis PP tripel.

    • Hoofdgerechten

    • Kabeljauw

      €26,00

      Gebakken kabeljauw met kervelsaus en bintjespuree.

    • Tong

      €27,00

      Twee gebakken zeetongen 'Meunière' met sla en friet.

    • O.82 XL

      €25,00

      Klassieke salade van handgepelde, Oostendse garnalen, voor ons gevangen door O.82 'Nautilus', met sla, tomaat, verse mayonaise en frietjes.

    • Roggevleugel

      €26,00

      Gebakken filet van roggevleugel met steelkappertjes en bintjespuree.

    • Rib-eye

      €29,00

      Ierse rib-eye met verse béarnaise of hofmeesterboter, sla en frietjes.

    • Kreeft

      Onze kreeften zijn Canadees en wegen +- 530 gram. We vissen ze levend uit ons homarium en stellen ze aan u voor. Ze worden geserveerd met amandelkroketjes.

    • Hele kreeft met zuiderse boter

      €45,00
    • Hele kreeft 'De Zee Wint'

      €45,00

      Hele kreeft op wijze van de chef, geflambeerd met witte wijn en cognac, kruidige groentjes en room.

X

Bekijk ook onze zaterdaglunch, kreeftenmenu en suggestiemenu bovenaan onze site. Het is mogelijk de gerechten uit het suggestiemenu apart te verkrijgen. Ook is er mogelijkheid tot andere gerechten, feesten, maaltijden voor groepen, … op aanvraag. Voor vragen in verband met intoleranties en allergenen, kunt u altijd bij ons terecht.