-
-
Voorgerechten
-
Noordzeeschat
€18,00Garnalenkroketten, artisanaal bereid door onze keuken.
-
Kaaskroketten
€16,00Artisanaal bereid van oude kaas.
-
Vittore Carpaccio
€17,00€17,00Carpaccio van rund met rucola, zongedroogde tomaat en kaasschilfers.
-
O.82
€19,00Klassieke salade van verse Noordzeegarnalen, voor ons gevangen door de O.82 'Nautilus', met sla, tomaat en verse mayonaise.
-
Hoofdgerechten
-
Tong
€28,00Twee gebakken zeetongen 'Meunière' met sla en friet.
-
O.82 XL
€26,00Klassieke salade van handgepelde, Oostendse garnalen, voor ons gevangen door O.82 'Nautilus', met sla, tomaat, verse mayonaise en frietjes.
-
Roggevleugel
€26,50Gebakken filet van roggevleugel met steelkappertjes en bintjespuree.
-
Rib-eye
€29,00Ierse rib-eye met verse béarnaise of hofmeesterboter, sla en frietjes.
-
Nagerechten
-
Coupe Vanille
€8,00 -
Dame Blanche
€9,00 -
Tarte Tatin
€11,50Appelgebakje, geflambeerd met calvados, met bolletje roomijs.
-
Kolonel
€9,50Artisanale citroensorbet overgoten met vodka.
-
Panna cotta met rood fruit
€8,00 -
Parfait van Irish Coffee
€8,50 -
Kaasplankje 'Haspeslagh'
€14,00Assortiment kazen voor u geselecteerd door kaasmeester Christoph Haspeslagh uit Oostende. Ideaal te combineren met Louis PP tripel.
-
Bekijk ook ons kreeften- en suggestiemenu bovenaan onze site. Menu’s worden voor het ganse gezelschap van de tafel geserveerd. Ook is er mogelijkheid tot andere gerechten, feesten, maaltijden voor groepen, … op aanvraag. Voor vragen in verband met intoleranties en allergenen, kunt u altijd bij ons terecht.